:: My New Life ::
Photobucket - Video and Image Hosting
By: my wawa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 8-Jul-2008 08:14 Email | Share | | Bookmark

Di lobi hotel madinah,tgh tunggu bas nak ke mekah
di pasar kurma
myhub yg control senyum :P
View all 19 photos...
Alhamdulillah aku and hubby berjaya melaksanakan ibadat umrah tanpa masalah.Kami bertolak dari malaysia 29 mei and balik 9 june... seronok mmg rase taknak balik... bila terkenangkan balik kat sana mmg sayu rase ... Insyaallah kami akan pergi lagi kalau ada kesempatan


Thursday, 24-Jan-2008 12:45 Email | Share | | Bookmark
Sarawak De Trip

At Starbucks LCCT
Happy face before boarding
Happy face too! :D
View all 28 photos...
Backdated, I know. Just don't have enough time to upload. I.O.W,since sometimes fp can be too annoying and sucks,so tersangatlah malas aku nak upload.Tapi ni ok la pulak hehe.
Well,seems like this trip was kinda treatment for me lah...!


Wednesday, 14-Nov-2007 09:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya!

 
 
rumah atukku di johor
View all 4 photos...
Taun ni punyer hari raya. Tak banyak pix, as i kinda hate my own pix with this "puffy" face... muehehehee


Monday, 4-Jun-2007 10:05 Email | Share | | Bookmark

Peace!
pengantin lama di belakang pengantin baru
trip member
View all 27 photos...


Sunday, 18-Mar-2007 08:33 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Lan(Melaka) & Wan (Cheras)

amad, owner of the car & co-pilot
ni penumpang ajer..hehehe car pool sesekali
pelamin
View all 25 photos...
Again, kenduri kengkawan kitorg .Kali ni 2 kenduri sekaligus.Satu kat Melaka and satu lagi kat Cheras.Giler penat tak hengat!!! Apa apa pon, layaaaannnnn


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net